Naar inhoud

Uit met Vlieg

Volg je neus naar het Gasthuismuseum, de Bib en Toerisme Geel

Praktisch

OrganisatieGasthuismuseum Geel, Bib, Toerisme Geel
Een initiatief vanGasthuismuseum
Waar

“Vlieg” pakt weer groots uit in Geel tijdens de maanden juli en augustus. Dit jaar moet je je neus volgen en goed ruiken om de schatkisten te vinden. We zijn dus op zoek naar echte speurNEUZEN.

 

In de Bib is er een geurquiz voor kinderen van 4 tot 8 jaar en eentje voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kan jij goed ruiken? Herken jij geuren? Dan is deze geurquiz echt iets voor jou.

 

Ga ook even langs bij Toerisme Geel. Ook daar ligt een zoektocht voor je klaar. Tijdens een 3 km lange wandeling krijg je doe-opdrachten, allerhande vragen en hersenbrekers, allemaal over geuren.

 

In het Gasthuismuseum volg je je neus en als je goed geroken hebt, vind je de schatkist. Hiervoor moet je natuurlijk iets doen: speel een spelletje “memory”, wat zit er in de potjes, hoe ruiken de kamers in het museum, en nog veel meer …… Heb je nog niet genoeg geroken?  Maak dan je EIGEN PARFUM!

 

De gedreven speurNEUZEN die de Bib, Toerisme Geel en het Gasthuismuseum bezoeken en zo drie stempels verzamelen op hun stempelkaartje, maken kans op een superleuke prijs.

Dus ... ZEKER DOEN !

Wanneerzaterdag 1 juli 2017 - zondag 27 augustus 2017
Van13:30 uur - 17:00 uur
Prijs

Volwassenen: € 3,00

van 6 tot 12 jaar: € 1,50

< 6 jaar: gratis

Uit met Vlieg