Naar inhoud

Vernieuwde postpaadjes terug toegankelijk

Studenten aan het werk

De muur van het postpaadje, de trage verbinding tussen centrumparking Nieuwstraat en Markt of Kollegestraat, werd door de leerlingen van KOGEKA in een nieuw kleedje gestoken. Eind april 2015 werden de postpaadjes na een plechtige opening terug opengesteld voor het publiek.

 

Zeven eigenaars van de aanpalende private percelen gingen in op het voorstel van het stadsbestuur om de oude afsluiting te vervangen door een gemetste muur. De eigenaars bekostigden de materialen. De bouwwerken gebeurden door leerlingen van scholengemeenschap Kogeka, in samenwerking met het stadsbestuur. De leerlingen metsten in totaal 23 000 stenen, inclusief een ezelsrug bovenop de muur. De verharding en verlichting werd niet gewijzigd.

 

Meer info: infocel technische diensten, 014 56 62 50, infocel.td@geel.be

Datum van het bericht: dinsdag 12 mei 2015
Alle nieuws reacties (0) lezenreageren