Naar inhoud

Praktisch

Dienst toerisme en stadsanimatie

Markt 1
2440 Geel


tel. 014 56 63 80
fax 014 56 63 99
toerisme@geel.be

Meer info

Vorstelijke arrangementen in het land van De Merode (B&B De Grote Kievit)

B&B De Grote Kievit

Het prinselijk arrangement in het land van De Merode

Wij verwelkomen je met een drankje op ons domein met prinselijk historische achtergrond. Je kan je dan terugtrekken op je comfortabele suite of een verkwikkende boswandeling maken in het Prinsenpark.

‘s Avonds mag je lekker gaan dineren in De Geele Peper in het Peperstraatje te Geel. Daar zal een tongstrelend verrassingsmenu je zinnen strelen in een gezellig kader. Voor het slapen gaan vind je een Geels Witteke op je prinselijke suite om dan na een verkwikkende nachtrust van een prinsheerlijk ontbijtbuffet te genieten met lekkers van eigen bodem.

  • Twee nachten voor 2 personen aan 140 Euro pp.
  • Derde nacht bijboeken aan de helft van de prijs (25 Euro pp)
B&B De Grote Kievit

Het koninklijk arrangement in het land van De Merode

Wij verwelkomen je op ons domein met koninklijk historische achtergrond waar een heerlijk flesje bubbels op je comfortabele suite voor je klaar staat. Tijdens je verblijf krijg je beiden een deugdoende, professionele massage aangeboden op uw suite (1 uur pp). Tussendoor kan je een koninklijke boswandeling maken in het Prinsenpark.

Voor het slapen gaan bieden wij je een Geels Witteke aan om dan na een verkwikkende nachtrust van een koninklijk ontbijtbuffet te genieten met veel lekkers van eigen bodem.

  • Twee nachten voor 2 personen aan 150 Euro pp.
  • Derde nacht bijboeken aan de helft van de prijs (25 Euro pp)

Info en boekingen: http://www.degrotekievit.be/