Naar inhoud

Praktisch

Dienst toerisme en stadsanimatie

Markt 1
2440 Geel


tel. 014 56 63 80
fax 014 56 63 99
toerisme@geel.be

Meer info

Bed and Breakfast Hooglandhoeve

Bed and Breakfast Belrose

De Hooglandhoeve is een gerestaureerde hoeve van 1900 met charme, door de eigenaars volledig zelf gerenoveerd en ingericht tot Bed and Breakfast. De eigenaars hebben zoveel mogelijk gerecupereerde en natuurlijke materialen gebruikt; houten vloeren, oude terracottategels, ijzersmeedwerk. De op maat gemaakte meubels worden gecombineerd met antieke meubelstukken. Schilderijen van Els Moonen sieren de muren.

De drie gastenkamers ontlenen hun namen, Skye, Iona en Harris aan de gelijknamige eilanden uit de Hebriden, een eilandengroep voor de westkust van Schotland. In deze ruwe streek vinden we de oorsprong van de hooglandrunderen van waar ook de naam “Hooglandhoeve” afkomstig is.

Bij elke overnachting wordt er een hemels ontbijt geserveerd met dagelijks diverse soorten vers brood, pistolets, sandwiches, koffiekoeken, enz. die door de gastvrouw zelf worden gebakken. Er worden zoveel mogelijk streekprodukten geserveerd, zoals de verrukkelijke geitenkaas van de plaatselijke geitenboer, honing, fruit, enz. Bij mooi weer kan men kiezen om het ontbijt in de tuin te nuttigen.

Bed and Breakfast Belrose

Meer info

Hooglandhoeve

Eindekens 63

2440 Geel

Tel.: +32 (0) 474 69 16 24

Email: info@hooglandhoeve.be

www.hooglandhoeve.be