Naar inhoud

Praktisch

Dienst toerisme en stadsanimatie

Markt 1
2440 Geel


tel. 014 56 63 80
fax 014 56 63 99
toerisme@geel.be

Geocachen 'Expeditie Geel'

Expeditie Geel
Ontrafel gewapend met een GPS toestel het grootste mysterie van de stad Geel.

Er is iets aan de hand met de stad Geel. Wat? Dat is niet echt duidelijk. Maar er is iets aan de hand! Daar zijn Lucas en Anna van overtuigd. Op de zolder van opa Kip vonden ze een oud boek over Geel. Totaal onleesbaar. De flarden die ze ontcijferen zijn verontrustend: de mensen van Geel worden geplaagd door grote zorgen. Ocharme! Dus trekken Anna en Lukas naar Geel op zoek naar de oorzaak van die zorgen.

Expeditie Geel is een stadsspel voor groot en klein waarbij je door een GPS-toestel naar mysterieuze plekken in het centrum van Geel wordt geloodst. Op iedere plek ontmoet je een Gelenaar die zijn of haar verhaal vertelt. Aan de hand van raadsels en coördinaten wordt jouw route bepaald. Kies je de juiste locaties? Dan ontdek je op het einde van de tocht de schatkist met daarin het geheim van Geel.
Expeditie Geel 2

Praktisch

De afstand van de tocht bedraagt ongeveer 2 kilometer. De brochure van Expeditie Geel is verkrijgbaar bij Toerisme Geel en kost 2 euro. Ook een GPS toestel kan je bij Toerisme Geel huren. Hiervoor betaal je 10 euro per toestel incl. de brochure (1 toestel per groepje van 5 personen). Per toestel vragen we een waarborgsom van 50 euro. Gezien het beperkte aantal toestellen is vooraf reserveren verplicht.