Naar inhoud

Praktisch

Dienst toerisme en stadsanimatie

Markt 1
2440 Geel


tel. 014 56 63 80
fax 014 56 63 99
toerisme@geel.be

Mobilhomeparkings in Geel

Mobilhomeparking Havermarkt

In Geel kan je moeiteloos met de mobilhome op vakantie. Er zijn twee parkings voorzien in het centrum van de stad die de perfecte uitvalsbasis vormen om Geel beter te leren kennen. In de directe omgeving vind je wandel- en fietsroutes, gezellige terrasjes en leuke winkels.

 

Mobilhomeparking voor een korte stop

De eerste mobilhome parking bevindt zich aan de parking van de Havermarkt achter de Sint-Amandskerk. Hier mag je maximum 4 uur parkeren (tegen betaling). Er zijn een vijftal plaatsen voorzien voor mobilhomes.

 

Locatie:

  • Werft, 2440 Geel

 

Mobilhomeparking zwembad

Mobilhomeparkings geschikt voor overnachting

Op de parking van het stedelijk zwembad zijn twee mobilhomeparkings voor overnachting terug te vinden. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op een mooie en rustige parking op 200 meter van het stadscentrum. Aansluitingen voor elektriciteit bevinden zich aan de parkeerplaatsen zelf. Even verderop aan het stedelijk zwembad is een lozingspunt voorzien voor vuil water en toilet en staat ook een tappunt voor water. Op de parking voor het zwembad geldt betalend parkeren. Je moet betalen van maandag tot en met zaterdag, van 9 tot 18 uur. Voor een dagticket betaal je 5 euro. Overnachten kan met een dagticket.

 

Praktisch:

  • Maximum aantal plaatsen: 2
  • Maximum lengte voertuigen: 7 meter
  • Stroom: via betaalautomaat
  • Water: via betaalautomaat
  • Lozingspunt: gratis

 

Locatie:

Fehrenbachstraat, 2440 Geel