Naar inhoud

Praktisch

Dienst jeugd

Diestseweg 135
2440 Geel


tel. 014 56 68 00
fax 014 56 68 19
jeugddienst@geel.be

Meer info

30 Jaar jeugdcentrum De Bogaard

2017-03-31 affiche-page-001.jpg

Dit jaar blaast Jeugdcentrum de Bogaard 30 kaarsjes uit en dit laten we niet zomaar voorbijgaan. We zijn in onze archieven gedoken en hebben de beste evenementen van onder het stof gehaald en in een nieuw jasje gestoken. Wat mag je verwachten ?

10 mei Openluchtcantus i.s.m. Atomos VZW

Elk jaar organiseert Atomos vzw in samenwerking met de stadsdiensten een openluchtcantus op de markt. Speciaal voor de verjaardag van het jeugdcentrum wordt deze verplaatst naar speelplein De Bogaard. Deze is toegankelijk voor iedereen. Inschrijvingen komen binnenkort online.


11 mei Klein Kaffee Deluxe i.s.m. Jeugdhuis De Vonk

Elke laatste donderdag van de maand gaat er in het jeugdhuis 'Klein Kaffee' door. Dit is een caféwerking voor mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Op 11 mei zorgen we ervoor dat het een editie wordt die nog lang blijft nazinderen. Kom jij ook ? Programma komt binnenkort online!


12 mei Openluchtfilm 'Safety First The Movie' i.s.m. Studio Geel

Wat is er leuker dan naar de cinema gaan? Juist, een gratis film in openlucht op de Bogaard. Speciaal voor het 30-jarig bestaan van jeugdcentrum de Bogaard serveren we samen met Studio Geel jullie op vrijdag 12 mei, Safety First the Movie. Een van de grootste Vlaamse kaskrakers van de laatste jaren. Kom naar de avonturen van Smos en co kijken alsof je in een echte Cinema zit. Breng je graag je eigen stoel of deken mee ? Dat mag! Wij zorgen voor de film, een hapje en een drankje, jullie zorgen voor de gezelligheid.


13 mei Oorveeg i.s.m. Jeugdhuis De Vonk

Het jeugdhuis schotelt jullie een avond voor vol live optredens en DJ sets. Wie komt er optreden ? Dit blijft nog even geheim!


14 mei Familiedag met picknick, zeepkistenrace, buikschuiftornooi en randanimatie i.s.m. Jeugdraad Geel en Wereldwinkel Geel

 

Picknick i.s.m. Wereldwinkel Geel 12.00u

Wereldwinkel Geel organiseert dit jaar in samenwerking met Dienst jeugd stad Geel een reuzepicknick in het groen tijdens het 30-jarig bestaan van Jeugdcentrum De Bogaard.
Neem een dekentje mee indien het goed weer is. Regen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je droog blijft! Voor € 8 krijg je een (h)eerlijke picknick met bio- en Fair Trade producten. Personen met een VT pas en kinderen t.e.m. 12 jaar picknicken voor € 4 (t.e.m. 3 jaar gratis).

Inschrijven kan je tot en met 5 mei via volgende link.

 

Zeepkistenrace 14.00u - 17.00u

Sinds 2008 is er geen Zeepkistenrace meer geweest op de Bogaard. Hier hebben we verandering in gebracht. Op 14 mei tussen 14.00u en 17.00u zullen de Geelse jeugdverenigingen en organisaties strijden om de titel, de snelste zeepkist van Geel! Inschrijven hiervoor is wel verplicht. Dit kan via volgend formulier. Het reglement kan je onderaan de pagina vinden.

 

 

Voor meer info neem contact op met de dienst jeugd: 014 56 68 00 of jeugd@geel.be